Course HOTELS COVID-Q-CERT 2020

Επιμόρφωση για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Το Σάββατο 20 Ιουνίου η ομάδα της Tourism Experts πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου 4 αστέρων Sonia Resort, στη Γερακινή Χαλκιδικής, επιμόρφωση των στελεχών του σχετικά με τις απαιτήσεις των Ειδικών Πρωτοκόλλων Υγειονομικού Περιεχομένου, βάσει των οποίων οφείλουν να λειτουργούν οι Τουριστικές Επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Η συμμετοχή τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τα στελέχη της επιχείρησης ήταν μεγάλη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εισήγησης του υπεύθυνου της Tourism Experts κ. Απόστολου Καρακίτσιου σχετικά με τις λεπτομέρειες αλλά και την πρακτική εφαρμογή των πρωτοκόλλων, κατά τη λειτουργία του καταλύματος.

Η επιχείρηση αναμένει τις πρώτες αφίξεις τουριστών στο τέλος Ιουνίου και προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι της εθνικής νομοθεσίας, των απαιτήσεων των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO) αλλά και στις υψηλές προσδοκίες των συνεργατών και πελατών της.

Sonia Resort
QMS Logo

Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η πιστοποίηση του ξενοδοχείου με το ειδικό Πιστοποιητικό Q-CERT SAFE, ώστε να εξασφαλιστεί, τόσο η συμμόρφωσή του με τις ανωτέρω απαιτήσεις, όσο και η πλήρης ευθυγράμμισή του με την πολιτική ποιότητας που ακολουθεί.


Share your thoughts